تبلیغ نشریه مروج «بی خدایی» در خیابان های تهران

ارسال خبر توسط  مرجان تابع بردبار  Marjan  Tabe Bordbar

.

شبکه نشنال جئوگرافی یکی از شبکه های ماهواره ای فارسی زبان است که اختصاصن اقدام به انتشار مستندهایی در حوزه های گوناگون طبیعت می نماید.این شبکه در آمریکا به ثبت رسیده است.

 به گزارش « محبت نیوز» در سال های اخیر نشریه وابسته به این شبکه نیز در ایران مجوز چاپ و تبلیغات گرفته است. این ماهنامه به نام “گیتانما” در سال91 برای اولین بار با مجوز طرف آمریکایی در ایران منتشر شد.

به نقل از تهران پرس، به گفته سردبیر این ماهنامه انجمن نشنال جئوگرافیک در آمریکا شامل فعالیت‌های گسترده‌ای از جمله انتشار ماهنامه و کانال‌های تلویزیونی نشنال جئوگرافیک است.

این روزها شاهد تبلیغ گسترده این نشریه در خیابان های شهر تهران هستیم.

شبکه ای برای ترویج بی خدایی و ایجاد شک در اذهان

این گزارش می افزاید ، این شبکه ماهواره ای عملن مروج بی‌خدایی یا خداناباوری (Atheism ) است که در معنای عام، رد اعتقاد به وجود خدا است. در معنایی محدودتر، بیخدایی اعتقاد به این موضع است که هیچ خدایی وجود ندارد. این روزها در غرب وبالتبع آن در کشورهایی دینی جریانی با گسترش موضوع اندیشه آزاد، شک‌گرایی علمی و نقد دین، فضا را عملن به سمت تبلیغ بی خدایی و شک رد وحود ذلت اقدس الهی سوق می دهند.

تهران پرس نوشت، این شبکه در کنار تبلیغ بی خدایی و یا خداناباوری به تبلیغ طبیعت گرایی نیز می پردازد ، طبیعت‌گرائی یا ناتورالیسم (Naturalism) معمولن در اشاره به این باور فلسفی بکار می‌رود که تنها قوانین و نیروهای طبیعت در جهان فعالند و چیزی فراتر از جهان طبیعی نیست. پیروان این اندیشه را ناتورالیست یا طبیعت گرا و خودش را ناتورالیسم یا طبیعت‌گرایی گویند. اینان بر آنند که قوانین طبیعی است که بر ساختار و رفتار عالم طبیعی حاکم است و کائنات مخلوق صرف همین قوانین است و آماج دانش کشف و انتشار بسامان قوانین طبیعی است. توجه داشته باشید که طبیعت گرا در عین حال به کسانی که در گیر پژوهشهای علمی (یا آموزش) طبیعت و جهان طبیعی (بویژه رشته‌های جانوری و گیاهی) هستند گفته می‌شود تا از کسانی که دارای مشرب فلسفی خاصی هستند متمایز گردند. در این معنا “طبیعت گرا» و «زیست بوم گرا» مترادف یکدیگر می‌شوند. افزون بر این این معنا از طبیعت‌گرایی بر این است که روح، خدا واقعیت نداشته است. معمولن این معنای طبیعت‌گرایی را طبیعت‌گرایی متافیزیکی یا فلسفی می‌نامند. خدا باوران مخالف این اندیشه‌اند که هرچه هست طبیعت است و دیگر هیچ.!

تهران پرس در بخش دیگری از این گزارش خود آورده ؛ “حال مشخص نیست نشریه وابسته به این شبکه چگونه مجوز انتشار در جامعه دین مدار و خداباور ایران گرفته است و چگونه توانسته مجوز تبلیغات وسیع در شهر تهران را از سازمان زیباسازی شهرداری تهران بگیرد. از سوی دیگر در حالی که رهبر انقلاب اسلامی بارها بر عدم تبلیغات خارجی در سطح شهر تاکید داشته اند چگونه است در سالی که قرار است مدیریت جهادی در عرصه فرهنگ حکمفرما باشد با مدیریتی ضد دینی قرار است تبلیغ بی خدایی را در سطح شهر مشاهده کنیم!

تهران پرس در انتها از مسئولین شهری و مدیریت شهری خواست تا هرچه سریعتر در برابر این انحراف آشکار موضع گیری نمایند