یک کارشناس نظامی با انتقاد از رفتار سوء برخی رسانههای داخلی اظهار داشت: پروژه سپاههراسی ابتدا از سوی غرب و سپس به صورت آگاهانه و یا نا آگاهانه از طرف برخی رسانههای داخلی دنبال میشود.
به گزارش سحام، «یدالله جوانی» از فرماندهان رده بالای سپاه پاسداران درگفتوگو با ارگان رسانه ای سپاه پاسداران(فارس)، با اشاره به مطلب سایت خبرآنلاین که سپاه را مقابل دولت خوانده بود، گفت: خوشبختانه درمقامات ارشد دولتی و وزرا نگاهی که وجود دارد نشاندهنده آگاهی نسبت به قابلیتها و ظرفیتهای سپاه است.
وی ادامه داد: درهمایش قرارگاه خاتمالانبیا که آقایان نوبخت، زنگنه، سیف، چیتچیان، حضور یافتند نگاه آنها نشان از توجه به قابلیتها و ظرفیتهای سپاه داشت.
این کارشناس مسائل نظامی افزود: سپاه میتواند کمککننده خوبی درسازندگی به دولت باشد و نگاه یاریدهندگی سپاه درهمه دولتها وجود داشته است و این رویکرد نسبت به دولت یازدهم نیز وجود دارد.
جوانی به رویکرد رئیسجمهوری نسبت به سپاه اشاره کرد و گفت: روحانی هم در صحبتهایی که درمقاطع مختلف داشته توانمندیهای این نهاد انقلابی را مدنظر قرار داده است و ازظرفیتهای سپاه آگاه میباشد.
وی با بیان اینکه پروژهای درسالهای اخیر از سوی برخی رسانههای داخلی دنبال شد، توضیح داد: این پروژه به دنبال سپاههراسی و سپاهستیزی بوده است و متأسفانه برخی در داخل آن را دنبال کردهاند.
این فرمانده ارشد سپاه ادامه داد: این رسانههای داخلی به طور آگاهانه و یا نا آگاهانه گام در پروژه غرب گذاشتند و جریان مشکوکی درحال شکلگیری است.
جوانی این سپاههراسی و سپاهستیزی را به دلیل موفقیتهای این نهاد انقلابی دانست و ادعا کرد: شکستهای غرب درایران و منطقه و پیشرفتهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موجب شد تا غرب این طرح را دنبال کند.
وی مدعی شد: متأسفانه عدهای در داخل وابستگی به این پروژه غرب دارند و بهتر است دولت جریانها را بررسی نماید چرا که این افراد خواهان آن هستند تا دولت از ظرفیتها و توانمندیهای سپاه استفاده نکند.
این فرمانده نظامی ادعا کرد: برخی رسانههای وابسته به جریان اصلاحات که نوعی نزدیکی به دولت نیز دارند به گونهای همافزایی با دشمنان بیرونی را دنبال میکنند و این جریان باید مدنظر مسئولان قرار بگیرد.
جوانی به بیانات اخیر آقای علی خامنه ای مبنی برحفظ وحدت، کمک به دولت و پرهیز مسئولان دولتی از حاشیهسازی اشاره کرد و گفت: دولت باید پشت صحنه این جریانهای مشکوک را کشف کند و چنین سایتها و رسانههای وابستهای را مورد لحاظ قرار دهند.
وی اضافه کرد: متأسفانه برخی افراد در برخی سایتها نفوذ کردند که به غرب تعلق خاطر دارند و با مطرح کردن حرفهای حاشیهساز انرژی کشور را میگیرند.
یدالله جوانی دراین گفتوگو به راه اندازی هماهنگ چند صد وبسایت و خبرگزاری کوچک و بزرگ زنجیره ای توسط «مجتمع رسانه ای اطلس سپاه پاسداران» برای در دست گرفتن نبض جریان رسانه ای کشور اشاره ای نکرده است!
گفتنیاست پس از انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران هماهنگ با سایرنهادهای اقتدارگرا، ضمن سنگ اندازی در مذاکرات هستهای و فشارهای رسانهای به دولت حسن روحانی، تلاشهای گستردهای را برای به دست آوردن عرصه سیاست داخلی آغاز کرده است.
افزایش این تلاشها باعث شده که حسن روحانی درچند نوبت، انتقادات ازاین نهاد سیاسی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی را علنی کند.
سحام نیز پیشتر در دوگزارش جداگانه، نسبت به سازماندهی وعملیاتی کردن چندین «خانه امن سپاه پاسداران برای فعالیت برعلیه دولت حسن روحانی»، اطلاع رسانی کرده بود.
انتقاد یدالله جوانی درحالی صورت میگیرد که سپاه پاسداران با بی اعتنایی به رای مردم و انتخاب گزینه متعادل«حسن روحانی» به مقام ریاست جمهوری ایران توسط آنها درحال کارشکنی است، اما به محض ورود رسانهها و افزایش انتقادات علیه عملکرد این نهاد نظامی، سیاسی، اقتصادی، فعالین مدنی و سیاسی با موج وسیع حملات و بازداشتهای این نهاد مواجه شده، و مقامات سپاه نیز از اعتراض رسانهها به عملکرد این نهاد غیرپاسخگو، گلایه میکنند.
خبرگزاری فارس درحالی این فرمانده ارشد نظامی سپاه پاسداران را به عنوان «کارشناس مسائل سیاسی» معرفی می کند که بنا بر وصیت بنیانگذارفقید جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران از دخالت درامور سیاسی کشور منع شده است.