گزارش جلسه داخلی نمایندگی اسپانیا

گزارش جلسه داخلی نمایندگی اسپانیاg

تهیه گزارش:فاطمه تابع بردبار

این جلسه در تاریخ 15 فوریه 2014 با حضور تمامی اعضا برگزار گردید.

حاضرین : مهدی سرحدی – مرجان تابع بردبار – حسین حقیقی – فاطمه تابع بردبار

در اغاز جناب مهدی سرحدی ضمن عرض خوش امدگویی واعلام برنامه از خانم فاطمه تابع خواستند تا گزارش نقض حقوق بشر در ماه گذشته را بیان نمایند.بعد از گزارش و بیان خانم تابع جناب حقیقی گزارش خود را بییل می باشد.

مقایسه ماده26 اعلامیه جهانی حقوق بشر با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

ماده ۲۶ اعلامیه حقوق بشر 

آموزش و پرورش حق همگان است. آموزش و پرورش میبایی ابتدایی و پایه، رایگان در اختیار همگان قرار گیرد. آموزش ابتدایی می بایست اجباری باشد. آموزش فنی و حرفه ای نیز می بایست قابل دسترس برای عموم مردم بوده و دستیابی به آموزش عالیی برابر برای تمامی افراد و بر اساس شایستگی های فردی صورت پذیرد.

اصل سی ام قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

دولت موظف است وسایل آموزش و پروش رایگان رابرای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد و وسایل‌تحصیلات عالییییگان‌گسترش دهد.

در ایران بر اساس امار های رسمی نزدییلییل وجود دارد و سالانه بییل می شوند و این در حالییین ماده 26 اعلامیه جهانیی عضو بایی برخورداری از اموزش به رسمیت بشناسند.

حق تحصیل ،حق ابتدایی و اصلی براییل شدن ان به شهروند مستقل می باشد.اما متاسفانه در ایران به دلیل سیاست های خصوصی سازی و تعدیل اقتصادی بجایید شروع شود از حوزه خدمات شروع شده و همیی شده است.در حال حاضر خدمات دولتی از نظر مردم بسیار بییفیت هستند و تقابل میان مدارس دولتی و غیر انتفاعی باعث بروز نابرابری در جامعه شده است.

به باور بسیاری از جامعه شناسان یی از عواملییی شود عوامل اقتصادی و عدم تامین هزینه های تحصیی خانواده های انهاست اما متاسفانه در ایران نبود راه برگشت براییییی از مدرسه رفتن برای انها جستجویی است و این چیزی است ین دلییی شود.

حق تحصیل فقط تحصیل و با سواد شدن نیست ، خلایییل بوجود می اید مساله بسیار مهمتری است.

یران :

ی گفته می‌یدار به خدمت گرفته می‌شوند.

 یابانی اصطلاحیی توصیف «» ی‌خانمانییابان زندگی می‌ی‌خوابند و اغلب هیچ تماسی با خانواده‌شان ندارند، اطلاق می شود. گروه دوم در معرض بیشترین خطرات هستند. به قتل رسیی‌هایی بی‌رحمانه غیرانسانی با ایین ۵ تا ۱۸ سال است، امری رایج است. آنان گاهی برای زنده ماندن به دزدی و فحشاء دست می‌زنند. اییب‌پذیری زیادی درمقابل بیماری‌های مقاربتی مانند ایدز دارند.

یار معمول است و می‌ی‌گریییی (مانند فروش غذا) یی نامتعارف باشد. ناپذیرفتنی‌تری‌هایی

در اییل گوناگون رو به افزایش است اما آمار دقیقییش از ۲۰یید شده است. درآمار تخمینی سازمان جهانی۱۹۹۵بیش از ۷۱/۴ین ۱۰تا ۱۴ سال در ایران از لحاظ اقتصادی فعال هستند.

یط بسیار نامطلوب از نظر تغذییی برند. ایی توانند به راحتی بازیی اعم از سارقین یا باندهای توزیع مواد مخدر، عوامل ایجاد خانه های فسادو… قرار گیرند .

یرییبهای اجتماعی مانند اعتیی، استثمار، تبعیض، فقرو… افزایش می یابد و در نتیجه هر ساله درصدیییل می‌یی‌زنییشه ماشین، فال فروشیی، آدامس فروشی، جمع آورییل فلزی در زباله‌ها و دعا فروشی در سر چهارراه‌ها، بازارها و ی‌های شلوغ و پرترافیی‌پردازند و ساعت‌هایی طولانی در معرض آلودگی‌های اجتماعی قرار می‌گیرند.

‌ایی‌ی‌رفت، اما اییییی‌دهند به وییییل آن‌ها جلوگیری می‌یا برای سلامتی آن‌ها مضر است، اطلاق می‌شود. از آن‌یی‌ی نیز از آنان حمایت نمی‌یشتر موارد بهره‌ی و اذیت و آزار والدییان قرار می‌گیرند.

ییرات درازمدت جسمی و روانیی‌تواند باعث ضایعات جبران‌ناپذیریی دایمی شود.

ی این‌یی و اجتماعییان آور است، گاهی باعث بد رفتاری‌های جسمی و روانی با او نیز می‌یت زیاد و محروم شدن از تحصیل همه در پایی.

روز جهانی «مبارزه علییییران بیاندیشیید تهدید جدی برایی دنیای آینده آن‌ها دانست. به امید روزییابان‌‌های آجرپزی حاشیه شهر‌ها و نیز بهبود وضعیت سلامتی، تحصیلی و معیشتی آن‌ها باشیم.

در پایان جلسه برای برگزاری جلسه عمومی و میز اعتراضی بحث و تبادل نظر شد.