نسرین ستوده: آرزویم همانند شما، آزادی کلیهٔ زندانیان سیاسی و آزادی و آبادانی برای ایران عزیزمان است

1238223 10202199298287172 1781026251 n نسرین ستوده: آرزویم همانند شما، آزادی کلیهٔ زندانیان سیاسی و آزادی و آبادانی برای ایران عزیزمان است

به گزارش کمپین بین‌المللی حمایت از نسرین ستوده لحظاتی پیش رضا خندان،  یاداشت زیر را در صفحه فیسبوک خود منتشر کرد:
این یادداشت نسرین است خطاب به دوستان عزیز و گرانقدرمان:

درود فراوان بر دوستان گرامی ام
با عذر خواهی از تاخیر در پاسخ به مهر و محبت بی‌پایان تان که از بدو دستگیری‌ام همواره شامل حال من و خانواده‌ام بوده است. قبل از هرچیز لازم می دانم از لطف و محبت تان تشکر نمایم و صمیمانه اذعان کنم این عشق و محبت یک جانبه نیست و من نیز از دوستی با تک تک شما شادمانم و به آن افتخار می کنم.
دوست دارم به جای هر سخنی به عمل مفید بیاندیشم و البته در عمل و اندیشه به همفکری و همیاری شما نیازمندم.
می دانم بسیاری از شما تجربه ی زندان را داشته اید بسی تلخ تر و طولانی تر از من.
می دانم بسیاری از شما خانواده ی زندانیان سیاسی بوده اید و هستید در شرایطی دشوارتر از خانواده ی من.
به همه ی سختی‌هایتان احترام میگذارم و از همه ی همدردی‌هایتان سپاسگزاری می کنم.
آرزویم همانند شما رفع حصر غیرقانونی، آزادی کلیه ی زندانیان سیاسی و آزادی و آبادانی برای ایران عزیزمان است.
با مهر
نسرین
مهر/۹۲

خانم نسرین ستوده برای دفاع از نوجوانان محکوم به اعدام، مدافعان حقوق بشر و کودکان قربانی اذیت و آزار و عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر شناخته شده است. او یکی از دو گیرنده جایزه معتبر حقوق بشر ساخاروف از پارلمان اروپا است.

خانم ستوده در تاریخ ۱۳ شهریور ۱۳۸۹ دستگیر و در تاریخ ۱۹ دی ۱۳۸۹ به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام»، «تبانی و گردهمایی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» و «عضویت در یک سازمان غیرقانونی» به ۱۱ سال زندان محکوم شد. در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۳۹۰، حکم او به شش سال زندان و ۱۰ سال محرومیت از اشتغال به حرفه وکالت کاهش یافت. در دوران حبس، خانم ستوده مدت‌های طولانی به سلول انفرادی افتاد و از دیدار با خانواده و وکیل خود محروم شد. او بارها در اعتراض به شرایط حبس و نقض موازین قانونی دست به اعتصاب غذا زد. از زمان دستگیری او که با هدف مجازات وی به خاطر فعالیت‌های حقوق بشری بود، برنامه نظارت پیوسته خواهان آزادی او شد و پرونده او را برای تصمیم گیری به گروه تحقیق سازمان ملل در باره حبس‌های خودسرانه ارجاع کرد.

 نسرین ستوده در تاریخ ۲۷ شهریور از زندان آزاد شد.