نماینده مسیحیان در مجلس: ایران اسلامی از امن‌ترین نقاط دنیا برای سرمایه‌گذاری است

zhorzhik_abramiyan_aramaneh

درمجلس اسلامی ایران؛از مجموع ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی ۵ تن از آنان از اقلیت های مذهبی هستند. بر این اساس ارامنه جنوب و شمال مانند یهودیان و زرتشتی ها هر کدام یک نماینده، و آشوریان و کلدانی ها نیز با هم یک نماینده را در مجلس دارند.

نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی که از عاملین پشت پرده بستن کلیساهای فارسی زبان توسط مقامات امنیتی است سرانجام از سیستم دولتی و قوانین تبیعض آمیز جمهوری اسلامی علیه اقلیت های دینی بویژه مسیحیان لب به اعتراض و سخن گشود.

نماینده مسیحیان در مجلس درحالی از امنیت سرمایه‌گذاری در ایران سخن می‌گوید که اصناف و مشاغل ساده وابسته به اقلیت‌های دینی در کشور مورد حمله تندروها قرارمی‌گیرد.

ژرژیک آبرامیان نماینده ارامنه اصفهان در مجلس شورای اسلامی

ادبیات انقلابی و جملات تند و شعارگونه، ظاهرن به نمایندگان مسیحی مجلس شورای اسلامی هم سرایت کرده و آنان را نگران نفوذ فرهنگی غرب در جمهوری اسلامی نموده است.

دولت حسن روحانی تلاش زیادی کرد تا پس از امضاء قرارداد اتمی با غربی‌ها مقدمات جذب سرمایه‌گذاری خارجی را فراهم کند، در مقابل جریان‌های تندروی داخلی با آغاز کردن پروژه نفوذ موانع بزرگی را پیش روی شرکت‌های خارجی گذاشتند که در کنار عدم شفافیت بازارهای مالی ایران از رغبت حضور آنها در پروژه‌های اقتصادی کاسته است.اما اگرچه کوبیدن بر طبل نفوذ فرهنگی از کانال‌های اقتصادی تاکنون از سوی علی‌خامنه‌ای و سپاه و مدیران و نمایندگان متمایل به او مطرح می‌شد حالا به نظر این جمع گسترش بیشتری پیدا کرده و به نمایندگان اقلیت‌های دینی مجلس هم سرایت کرده و آنان نیز نگران نفوذ فرهنگی غرب در ایران شده‌اند.

“ژرژیک آبرامیان”نماینده مسیحیان ارمنی حوزه جنوب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما توانستیم برابر هجمه‌های رسانه‌ای دشمن به‌خوبی ایستادگی کنیم گفته «اعتقاد دارم ایران اسلامی یکی از امن‌ترین نقاط در جهان از نظر امنیت برای سرمایه‌گذاران و پتانسیل اقتصادی است که البته این موضوع را سرمایه‌گذاران خارجی به خوبی می‌دانند، پس باید این فرصت را مغتنم بشمارند و در فضای امن ایران سرمایه‌گذاری کنند».در مقابل این را هم تاکید کرده «جمهوری اسلامی این اجازه را نمی‌دهد که این سرمایه‌گذاری با نفوذ فرهنگی و اقتصادی بیگانگان همراه شود به همین دلیل سرمایه‌گذاران تقسیم‌بندی می‌شوند. نباید سرمایه‌گذاران خارجی اهداف منفی فرهنگی را در کشور پیاده کنند».

ادعای امنیت سرمایه‌گذاری در ایران درحالی مطرح می‌شود که سپاه و دستگاه‌های امنیتی سالانه فهرستی از شرکت‌های تجاری یهودی را اعلام می‌کنند که باید از ایران خارج شوند.پپسی، کوکاکولا، اچ‌پی و…شرکت‌هایی هستند که بارها با مشکل ادامه فعالیت روبه رو شدند. همچنان که ساختمان شرکت «نستله» بارها توسط اوباش و بسیجیان مورد حمله قرار گرفته و آنها خواسته‌اند این کمپانی مطرح جهانی فعالیتش را تعطیل کند.به این ماجرا باید هجوم به مغازه‌ها و کاسبی بهاییان در شهرهای مختلف، جلوگیری سازمان اماکن از فعالیت کسبه ارمنی با فرهنگ دینی خودشان و…را اضافه کرد.

راهپیمایی که رژیم برای رو کم کنی با عربستان سعودی براه انداخت

راهپیمایی بنام اربعین که رژیم به راه انداخت، بخاطر لجاجت با عربستان سعودی که واز وابستگی های دینی مردم سنتی ما را استفاده بردند و از جان و مال آنها سرمایه گذاری نمودن و این شوی نمایشی را به راه انداختند. اما برای همان مردم از لحاظ آلودگی هوا ،بیکاری،گرانی،فقر،گرسنگی هیچ توجهی نمی شود و بر عکس بخاطر مقاصد و منافع خود آن را هم رواج می دهند.

افزایش تعداد خسارت‌های جانی در زیارت اربعین

پیکرهای بی‌جان سه زائر اربعین به ایران بازگردانده‌شد. شش زائر مجروح ایرانی نیز برای مداوا به داخل کشور منتقل شدند.

پیرحسین کولیوند، سرپرست اورژانس ایران شنبه ۲۹ آبان در گفت‌و‌گو با ایسنا گفت که اجساد سه زائر کشته‌شده در حوادث جاده‌ای شنبه از طریق مرز زمینی مهران وارد کشور شد.

او همچنین از انتقال شش مجروح حوادث جاده‌ای مربوط به زیارت اربعین به بیمارستان‌هایی در ایلام و مهران خبر داد.

نیروی انتظامی ایران شنبه ۲۲ آبان گفته بود که تمهیدات لازم برای سفر دو میلیون زائر ایرانی به کشور عراق در ایام اربعین در حال انجام است. بر این اساس، ۵۰ هزار تن از طریق مرزهای زمینی چزابه، شلمچه و مهران به عراق وارد می‌شدند.

اکنون پس از پایان ایام اربعین زائران ایرانی سفرکرده به عراق در حال بازگشت هستند و مسیرهای تردد خودروها در مرزهای زمینی باز بین ایران و عراق دچار ترافیک سنگین است.

تا کنون اخبار متعددی از سوانح رانندگی در مسیر زائران اربعین منتشر شد. هرساله تعدادی از این زائران به دلیل حوادث جاده‌ای کشته یا مجروح می‌شوند.