نماینده شیراز: سواستفاده از ایدئولوژی در کشور ما نهادینه شده است

201605103459657166_orig

نماینده شیراز در مجلس از ورود کمیسیون اصل نود به مسایل دانشگاه علم پزشکی شیراز خبر داد و گفت: تخلفات گوناگون علوم پزشکی در امنیتی کردن جو دانشگاه، گزینش‌ها، دارو، درمان، تجهیزات پزشکی و تخلفات واگذاری املاک دانشگاه پزشکی به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه‌ شده است.

به گزارش انصاف نیوز، شاید با پیش بینی همین اظهارات بود که وقتی «بهرام پارسایی»، نماینده مردم شیراز در مجلس، با دعوت انجمن اسلامی امید دانشگاه شیراز به دانشگاه علوم پزشکی شیراز رفته بود، قبل از برگزاری مراسم برق سالن سخنرانی قطع شد! البته دانشجویان با روشن کردن شمع نور سالن را تامین کردند و سخنرانی با حضوری پرشور برگزار شد.

این نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در ابتدای سخنان خود در این نشست که به میزبانی انجمن اسلامی امید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد با انتقاد از سلیقه ای عمل کردن در حوزه های مختلف در کشور گفت: مشکل از آنجا آغاز می شود که سلیقه جای قانون می نشیند.

بهرام پارسایی با انتقاد شدید از کسانی که که سلایق خود را پشت عناوینی از جمله حمایت از دین، رهبری، مقدسات و… پنهان می کنند افزود: متاسفانه سواستفاده از ایدئولوژی در کشور ما نهادینه شده است.

وی با بیان اینکه می توان با اراده می ردم هرن اهنجاری را به هنجار تبدیل کرد، انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی را مثال زد و گفت: وقتی اراده مردم بر تغییر شکل گرفت، باعث شد تا با حضور عده ای که سابقه ی حضور در مجلس را نداشتند، مدعیان حضور در بهارستان در یک انتخابات سالم از دور رقابت کنار گذاشته شوند.

آمارهای نگران کننده از یک الگوبرداری ناقص

سخنگوی کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی، در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات پیش روی حوزه ی سلامت در کشور و استان فارس اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که در حوزه سلامت کشور وجود دارد الگو برداری ناقص از طرح‌هایی است که در دیگر کشورهای در حال انجام است.

پارسایی با ابراز تاسف از ناموفق بودن طرحی همچون طرح تحول سلامت در کشور افزود: کپی برداری ناقص از این طرح موفق در دیگر کشورها، باعث شده تا این طرح که زمینه ساز یکی از حقوق مسلم مردم یعنی بهره مندی از بهداشت و درمان کم هزینه است در کشور ما با شکست مواجه شود.

وی با پرده برداری از هزینه های طرح پزشک خانواده گفت: برای اجرای این طرح در سال ۹۲، ۹۳ و ۹۴ معادل ۱۱ هزار میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان هزینه شده در حالی که این «طرح یک شبه»، نتیجه خوبی نداشته است.

نماینده مردم شیراز با طرح این سئوال که هزینه های نجومی این طرح پزشک خانواده و طرح تحول سلامت باید از چه محلی تامین شود گفت: همین چند وقت پیش مجلس با تصویب درخواست وزیر بهداشت برای تامین هزینه های این طرح بودجه ای معادل ۳ هزار میلیارد تومان را به حوزه بهداشت و سلامت تزریق کرد که خود نشان از ناکارآمد بودن طرح تحول سلامت در کشور دارد.

پارسایی با تاکید بر اینکه نباید مباحث دانشگاه علوم پزشکی شیراز را سیاسی کرد، گفت: مشکل ما نوع مدیریت در این حوزه است چرا که روش مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی و دفاع از ایرادات طرح پزشک خانواده باعث شده تا دانشگاه علوم پزشکی از لحاظ آموزشی، پزشکی و بهداشتی لطمات زیادی خورده و بطبع آن بدهی بسیار بالایی به بار آورد.

قطب پزشکی ایران هر روز بدتر از دیروز

پارسایی افزود: شیراز از دیرباز قطب پزشکی کشور و خاورمیانه بوده و بعد از انقلاب همواره در مسائل پزشکی و پژوهشی رتبه‌های نخست را داشته، اما به سبب عدم به‌کارگیری نیروهای توانمند و عملکرد سلیقه‌ای این روند رو به افول گذاشته و امروز شهید بهشتی و دانشگاه یزد که قبلاً رقیب شیراز بودند، از آن پیشی گرفته‌اند.

نماینده مردم شیراز در مجلس تصریح کرد: کسانی که دغدغه نام شیراز را دارند نباید بی‌تفاوت بمانند و دانشجویان هم نباید بی‌تفاوت باشند و هر اطلاعاتی که در مورد علوم پزشکی دارند به ما برسانند تا بعد از بررسی و تائید وزرا، در هفته‌های آتی این بحث را در مجلس بررسی کنیم.

پارسایی با اشاره به آماده شدن مجلس برای طرح سئوال از وزیر بهداشت درباره ی طرح تحول سلامت و پزشک خانواده افزود: من نگران آن هستم که با ادامه روند کنونی روزی فرابرسد که بیماران شیرازی و دیگر مناطق استان فارس برای ادامه درمان خود مجبور به مهاجرت به شهرها و کشورهای دیگر باشند.

ورود کمیسیون اصل نود به پرونده دانشگاه علوم پزشکی شیراز

وی با تاکید بر اینکه ما با کسی مشکل شخصی نداریم و به دنبال مسائل سیاسی هم نیستیم، افزود: این بحث مدیریتی است.

پارسایی از ورود کمیسیون اصل نود به مسائل دانشگاه علم پزشکی شیراز خبر داد و گفت: تخلفات گوناگون علوم پزشکی در امنیتی کردن جو دانشگاه، گزینش‌ها، دارو، درمان، تجهیزات پزشکی و تخلفات واگذاری املاک دانشگاه پزشکی به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه‌ شده است.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، امنیت بخش سلامت جامعه را معامله نشدنی دانست و افزود: امنیت بخش سلامت را نباید با برخورد سیاسی مورد خدشه قرار دهیم همانگونه که ما برسر این موضوع با کسی مماشات نمی کنیم.

هر روز تاخیر یعنی برداشت ثروت های ملی ما توسط دیگران

پارسایی با مقایسه عملکرد مجلس نهم و دهم تاکید کرد: در بحث قراردادهای نفتی، مجلس از دولت حمایت کرد، چراکه هر روزی که قراردادهای نفتی عقب می‌افتد، میلیارد‌ها دلار قرارداد منعقد شده کشورهای همسایه منابع زیرزمینی مشترک را استخراج می‌کنند.

درباره پیگیری صندوق ذخیره فرهنگیان با کسی تعارف نداریم

وی ریشه فیش‌های حقوقی نجومی را مقررات دولت قبل ذکر کرده و افزود: پیگیری صندوق ذخیره فرهنگیان یک هفته است آغاز شده و ما با کسی تعارف نداریم، همین صندوق هم اگر بررسی شود، ریشه‌های آن به دولت قبل بازمی‌گردد.

تاکنون هیچ برچسب مشکل اقتصادی به اصلاح‌طلبان نخورده است

پارسایی تاکید کرد: افتخار اصلاح‌طلبان این است که تاکنون هیچ برچسب مشکل اقتصادی به آنان نخورده است.

وی در ادامه با اشاره به این‌که بنابر نامه دیوان محاسبات بدهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز یک‌هزار و ۲۵ میلیارد تومان است، بیان کرد: دانشگاه‌ها، بیمه‌ها را ورشکست کرده‌اند، درحالی‌که بیمه درآمد و بودجه مشخص دارد و وقتی دانشگاه طرح‌های بدون پشتوانه مالی را پیش می‌برد، بیمه‌ها به‌تدریج از آن کنار می‌کشند.

این نماینده ی شیراز، با ابراز نگرانی ازادامه روند کنونی و افزایش بدهی های دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در صدر بدهکارترین دانشگاه ها است و با ادامه این روند بوجود آمدن یک بحران در حوزه سلامت جامعه دور از تصور نیست.

وی در پاسخ به یکی از دانشجویان گفت: این‌که می‌پرسید برای دانشگاه علوم پزشکی شیراز چه کرده‌اید، بدانید همین‌ که در امنیتی‌ترین دانشگاه کشور چنین جلسه‌ای برگزار شده، یک گام به‌پیش است.

رکود از طریق تعامل با دنیا حل می‌شود

پارسایی درباره وضعیت اقتصادی کشور نیز تصریح کرد: این رکود از طریق تعامل با دنیا حل می‌شود و مجلس شورای اسلامی تنها پنج شش ماه است کار خود را آغاز کرده و مطالبات دانشجویی را در ادامه کار پیگیری خواهد کرد تا شاهد گردش نخبگان و مدیران باشیم.

وی در ادامه یادآور می‌شود: تا سال ۸۴ معادل ۱۸ دانشکده دندانپزشکی در کشور احداث و تا پایان سال ۹۱ بیش از ۶۴ دانشکده دندانپزشکی تأسیس‌شده که این تصمیمات باعث افول کیفیت علم در دانشگاه شده است و عجیب است که از شروع مبحث دندانپزشکی در ایران ۱۸ مورد دانشگاه راه‌اندازی شده و در این هشت سال به‌یک‌باره ۶۴ دانشگاه بدون اساتید لازم و امکانات مشخص فعال‌شده و به این تعداد فارغ‌التحصیل به بازار کار تزریق‌ شده است.