زندانی مسیحی مریم نقاش زرگران خواستار رسیدگی مجدد به پرونده‌اش شد

dd2c837e4d69f08bbd25d7e4b056cd8b73c38fe110019bcebepimgpsh_fullsize_distr

مریم نقاش زرگران، مسیحی زندانی در نامه‌ای خطاب به رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی از وی در مورد جرم مسیحی بودن پرسیده و گفته آیا بازداشت او با اصل ١٣ قانون اساسی مغایرت ندارد؟

به گزارش «محبت‌نیوز» به نقل از مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران مریم (نسیم) نقاش زرگران نوکیش مسیحی زندانی در اوین که از بیماری‌های متعدد جسمی و روحی رنج می‌برد در نامه‌ای سرگشاده به رئیس قوه قضائیه ایران با شرحی از نحوه دستگیری، اتهامات، روند پرونده و صدور حکم خود از صادق آملی لاریجانی خواستار رسیدگی به پرونده‌اش شده است.
متن کامل نامه این زندانی عقیدتی به این شرح است؛

جناب آقای لاریجانی، ریاست محترم قوه قضائیه
با سلام و احترام
به استحضار می‌رساند اینجانب مریم نقاش زرگران، متولد سال ١٣۵٧، و مسیحی هستم و اکنون ٣ سال و ٣ ماه است که در بند زنان سیاسی-عقیدتی اوین نگهداری می‌شوم. دی ماه سال ١٣٨٨ از طریق دفتر پیگیری مورد بازجویی قرار گرفتم و محور بازجویی‌ها، مربوط به مسیحی بودن من بود، اما به طور جدی مورد تعقیب نهادهای امنیتی قرار گرفتم تا اینکه در سال ١٣٩١ توسط یکی از نهادهای امنیتی نامعلوم بازداشت شدم. پس از آزادی به قید وثیقه محاکمه شده و علی رغم عدم دفاع اینجانب و حتی داشتن وکیل، به طور حیرت انگیزی به ۴ سال حبس محکوم شدم. بدون ارائه لایحه‌ای برای تجدید نظر، حکم اینجانب قطعی شد و با اینکه آن زمان در کشور ترکیه بوده و اشتغال داشتم، به ایران فرا خوانده شدم و من با کمال صداقت به کشورم مراجعه کردم چون هیچ خطا و تخلفی مرتکب نشده بودم، اما متأسفانه ٢٨ تیر ماه سال ٩٢ زندانی شدم و از آن زمان تا کنون پیگیریهای پدر و مادر پیرم به هیچ سرانجامی نرسیده است. از شدت بی توجهی مسئولان به درخواستهای خانواده ام، ناچار در تاریخ ۶ خرداد ٩۵ دست به اعتصاب غذا زدم و مأموران امنیتی، به سراغم آمدند و با وعده‌هایی ، ١٧ خرداد مرا به مرخصی فرستادند، اما دوباره ٧ تیر به زندان فرا خوانده شدم ٢۵ تیر در اعتراض به وعده هایی که داده شده بود و عمل نکردند، دست به اعتصاب غذای مجدد زدم اما مجددا” مأموران به زندان آمدند و قول دادند که به اعتراضم رسیدگی خواهد شد و ٣١ تیر به مرخصی فرستادند اما حتی دوران بستری شدم در بیمارستان را جزء غیبتم لحاظ کردند و دوباره به زندان فرا خوانده شدم.

جناب آقای لاریجانی
من شهروند ایرانی هستم که در میان ادیان آسمانی به دین مسیحیت گرویده‌ام، هرگز هیچ‌گونه تخلفی را مرتکب نشده‌ام و سراسر پرونده‌ی من حکایت از صحت ادعای من دارد. مطابق اصل ١٣ اصول کلی (فصل اول) قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران، ایرانیان مسیحی جزء اقلیت‌های دینی شناخته شده‌اند که در حدود قانون در انجام مراسم دینی خود آزاد بوده و در احوال شخصیه و تعلیمات دینی بر طبق آئین خود می‌توانند عمل کنند. اما متأسفانه من به دلیل مسیحی بودن، بیش از ٣ سال و ٣ ماه است که در حبس هستم و حتی نهاد امنیتی بازداشت کننده من در پرونده نامشخص است و با آزادی مشروط من پس از ٣ سال و ٣ ماه از حبس ۴ ساله مخالفت می‌شود. سؤال من از جنابعالی به عنوان بالاترین مرجع قضائی در کشور ایران این است که آیا مسیحی بودن جرم است؟ آیا بازداشت، محاکمه و حبس ۴ سال اینجانب با اصل ١٣ قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران مغایرت ندارد؟

نقاش زرگران در پایان این پیام ابراز امیدواری کرده روزی فرا رسد که هر انسانی با هر دین و آئینی بتواند با امنیت و آزادانه زندگی کند و از بالاترین مقام قضایی ایران خواسته به رسیدگی به پرونده او رسیدگی کند.

این نوکیش مسیحی تیرماه سال جاری نیز در نامه‌ای سرگشاده با عنوان «وقتش رسیده که سکوت سه ساله ام را بشکنم» ظلم‌ها و بی‌عدالتی‌هایی که از سوی مسئولان زندان و نیروهای امنیتی بر او روا شده را افشا کرد.

نقاش‌زرگران به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی به چهار سال حبس تعزیری محکوم شده درحالی که تاکنون تفهیم اتهام نشده است.

او به علت عدم رسیدگی به درخواست استفاده از «حق آزادی مشروط» دست به اعتصاب غذا زد که با وجود بیماری‌های شدید جسمی و روحی از جمله عارضه قلبی و افسردگی بیماری‌اش تشدید شد.

پرونده پزشکی این زندانی مسیحی نشان می‌دهد وضعیت جسمی او به شدت در حال ضعیف شدن است و بارها در رسانه‌های مختلف به این نکته اشاره شده، حتی پزشکان زندان به صورت کتبی نیاز مبرم او به معالجات دقیق‌تر را گزارش داده‌اند، اما همچنان باآزادی مشروط او موافقت نمی‌شود.

وی که حدود یک دهه از بیماری ASD رنج می‌برد و برهمین اساس تحت عمل جراحی قرار گرفته است. علاوه بر این او در یک سال اخیر با بی‌حسی دست و پا و درد مزمن در مفاصل و ستون فقرات مواجه شد که پس از ماه‌ها در مراجعه اولیه به پزشک متخصص تشخیص اولیه بیماری‌های دیسک کمر، آرتروز و پوکی استخوان بوده است و پزشک معتمد زندان دستور بستری ۵ روزه و نیاز فوری به انجام فیزیوتراپی را صادر کرده که با عدم مجوز دادستانی وی همچنان از درد بسیار رنج می‌برد.