ارسال پیامکهای تهدیدآمیز برای اعضای کانون دفاع از حقوق بشر در ایران
اعضای کانون دفاع از حقوق بشر در ایران (نمایندگی مالزی) مورد تهدید پیامکی واقع شدند. تصور میشود این پیامها از سوی نیروهایی در جمهوری اسلامی برای این افراد ارسال شده باشد.
یکی از اعضای این دفتر طی تماسی با خبرنگار «سحام»، اعلام کرده که هشت نفر از اعضای اداره کننده کانون دفاع از حقوق بشر (نمایندگی مالزی) پیامکهای تهدید آمیزی دریافت کردهاند تا از ادامه فعالیتهای حقوق بشری خود انصراف دهند.
در متن این پیامکها آمده است: «این یک اخطار از طرف سربازان گمنام امام زمان است. این داستان فعالیت حقوق مثلا بشری را در مالزی متوقف کنید، در غیر اینصورت عواقب آن با خود شماست.»
این پیامک از شماره ۶۳۰۰۱ و در تاریخ یکشنبه شانزدهم خردادماه ۱۳۹۵ برای هشت نفر از افراد فعال در عرصه اطلاعرسانی حقوق بشر در مالزی ارسال شده است.
یکی از این فعالان در اینباره به خبرنگار «سحام» میگوید: «بنده عضو فعال کانون دفاع از حقوق بشر در آلمان اما در نمایندگی این کانون در مالزی هستم. در تاریخ پنجم ژوئن (شانزدهم خردادماه) پیامک تهدیدآمیزی برای همه اعضاء نمایندگی مالزی ارسال شده است. این پیامک احتمالا با استفاده از شماره تلفنهای درج شده در وبسایت کانون برای اعضای نمایندگی مالزی ارسال شده است. بنده اول این مسئله را جدی نگرفتم ولی وقتی در تاریخ ۲٨ ژوئن (هشتم تیرماه) خبر ارسال پیامک به فعالان سیاسی و مدنی را خواندم و این احتمال که این پیامکها از طریق وزارت اطلاعات برای ما ارسال گردیده، بیشتر شده است.»
این در حالی است که در تاریخ دهم تیرماه تعداد زیادی پیامک تهدیدآمیز از منابعی ناشناس برای خبرنگاران داخلی ارسال شده و از آنان خواسته شده ارتباط خود را با آنچه که آنان «رسانههای معاند» خواندهاند، قطع کنند.
محمدعلی وکیلی مدیرمسئول روزنامه اعتماد و نماینده مردم تهران در مجلس دهم، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس دهم، الیاس حضرتی مدیر مسئول روزنامه اعتماد و نماینده مردم تهران در مجلس دهم و تعداد دیگری از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی طی تذکراتی به وزیران اطلاعات و ارشاد خواستار پیگیری درباره منبع ارسال پیامکهای تهدیدآمیز به خبرنگاران و برخی شخصیتهای اصلاحطلب شدهاند.
مرتبط
کمیته دفاع از حقوق پیروان ادیان