پس از رسوایی اخلاقی مدیر انجمن «نجات از حلقه»، برخی خبرگزاری های وابسته به سپاه پاسداران با متهم کردن هوادارانعرفان حلقه به افشای مکالمات خصوصی محمدرضا انهاری، سعی در توجیه و جمع کردن آبروی ریخته انجمن «نجات از حلقه» و داعیه داران اخلاق اسلامی و بهداشت معنوی جامعه کردند.
به گزارش سایت «نجات با حلقه»، این خبرگزاری های دولتی با آسمان و ریسمان بافی، و “نقض ستارالعیوبی” خواندن آنچه در شبکه های مجازی اتفاق افتاده است باز هم نوک پیکان اتهام را به سوی عرفان حلقه برگرداندند. گویا هر گناه و اشتباه و فسادی در هر کجا رخ دهد، می توان آن را دست مایه ای برای توبیخ مجموعه عرفان حلقه قرار داد.
این در حالی بود که بر اساس فایل های صوتی که در کانال تلگرام انجمن نجات از حلقه افشا شده، مکالمات محمدرضا انهاری با معشوقه جدیدش توسط همسر انهاری که در حال متارکه وی است منتشر شد.
شاید بهتر باشد خبرگزاری های وابسته به سپاه پاسداران به جای تهمت “نقض ستارالعیوبی” و فرافکنی، به احادیث ارزشمند ائمه اطهار در خصوص نحوه جاری شدن حکمت الهی برای تهمت زنندگان و تکفیرکنندگان توجه کنند و از رسوایی اخلاقی یکی از سردمداران سیاه نمایی علیه شیوه معنوی عرفان حلقه درس بگیرند:
« مَن عَیَّرَ بِشَیءٍ بُلِیَ بِهِ.[۴] هر کس به چیزى سرزنش کند، خودش به آن گرفتار شود. » امام علی (ع) (غرر الحکم، تمیمی آمدی، ح۷۸۵۹)
«هر کس مومنی را سرزنش کند و با او خشونت کند و نسبت های ناروا به او بدهد ، خداوند او را در دنیا و آخرت سرزنش و رسوا میکند.» امام صادق (ع) (کافی ج۲ ص۳۵۶)
جالب آنکه این رسانه های معلوم الحال حتی از رسوایی اخلاقی همکاران خود، به عنوان بستری برای دروغ پردازی علیه عرفان حلقه بهره می برند و در حالی که موضوع صحبت، هوس رانی و بی بند و باری اخلاقی رئیس یک نهاد امنیتی وابسته به اداره فرق و ادیانِ سپاه پاسداران است، با فرافکنی، تهمت های نخ نمای «روابط نامشروع» و «ثروت اندوزی از راه سرکیسه کردن بیماران» را به هواداران عرفان حلقه می بندند.
در حالی که صدها ساعت فیلم کلاس های فرادرمانی و صدها شهادت بیمارانی که با استفاده از این طب مکمل به صورت رایگان درمان شده اند، مدت هاست از تهمت پراکنی و سیاه نمایی نهادهای امنیتی در رسانه ها برای تخریب وجهه این شیوه معنوی محبوب و توجیه برخورد غیرقانونی و غیرانسانی با محمدعلی طاهری پرده برداشته است.
یکی از استدلال های استفاده شده برای فرار از این آبروریزی اخلاقی، که دامن دستگاه امنیتی را گرفته، این است که : « چگونه است که اگر کسی از مسیر حق منحرف شد، تمام آن کسانی که در مسیر حق حرکت می کنند، نمادی از دروغ و ریا معرفی می شوند، اما اکثر افرادی که در حلقه فعالیت می کنند، رفتارشان هیچ شباهتی با آنچه در آموزه هایشان مطرح شده است وجود ندارد…»
باید گفت استدلال طرح شده از چند جهت قابل بحث است:
۱- در این استدلال، به طور تلویحی، آموزه های عرفان حلقه حاوی اصول اخلاقی درست و مفید برای فرد و جامعه فرض شده و دوست داران این شیوه معنوی “منحرف از این آموزه های مفید” توصیف شده اند. مهم ترین موضوع که عامل فراگیر شدن و محبوب بودن این شیوه معنوی شده، به حق بودن آموزه های آن است که گویا این رسانه دولتی به آن اقرار دارد. (جانا سخن از زبان ما می گویی! )