کارگردان فیلم محمد رسولالله (ص) در نامهای به وزیر کشور، از وی خواست «در راستای توسعه و ارتقاء فرهنگی و قراردادن این محصول در سبد فرهنگی خانوار ایرانیان، از این فیلم حمایت و ضمن ارائه تخفیف ویژه برای یک روز مشخص، طی بخشنامهای از استانداریهای سراسر کشور بخواهد دستورالعمل حمایت از این فیلم را به سازمانهای تابعه، ابلاغ کند.»
در نسخهای از نامه مجید مجیدی کارگردان فیلم محمد رسولالله (ص) که از سوی منابع خبری «سحام»، در اختیار این پایگاه اطلاعرسانی قرار گرفته، این کارگردان از وزیر کشور خواسته، طی دستورالعملی، استانداریهای سراسر کشور را به حمایت از این فیلم فرا بخواند.
رحمانی فضلی وزیر کشور نیز ضمن اجابت خواسته کارگردان این فیلم، طی دستوری در هامش این نامه به استانداران سراسر کشور دستور داده که «… تمام تلاش صورت گیرد تا با تشویق مستقیم و غیر مستقیم مالی و تبلیغات رایگان، حضور مردم در سینما فراهم گردد.»
فیلم محمد رسول الله، محصول سال ۱۳۹۳ تازهترین اثر سینمایی مجید مجیدی است که با هزینه تقریبا ۴۰ میلیون دلاری ساخته شده و سرمایهگذار این فیلم، شرکت سینمایی نور تابان، وابسته به بنیاد مستضعفان است.
این فیلم به زندگی پیامبر مسلمانان از تولد تا ۱۳ سالگی میپردازد و گفته شده که هزینه ساخت آن تقریباً ۲۰ برابر پرهزینهترین فیلم ایرانی تا قبل از ساخته شدن آن بوده است.
همچنین این فیلم از روز سهشنبه، چهارم شهریور در تهران و ۱۱ شهر دیگر، در بیش از ۱۴۰ سینما به طور همزمان به نمایش درآمده که تاکنون کم سابقه بوده است.
پیشتر علی ملاقلیپور پسر مرحوم رسول ملاقلیپور، در اعتراض به اختصاص سینماهای فیلماش، «قندون جهیزیه»، به فیلم محمد رسول الله (ص)، در اعتراضی مدنی، پیراهن حکاکی شده از تبلیغات فیلم «قندون جهیزیه» را بر تن کرد و در خیابانهای تهران از مردم خواست از «سینمای مستقل مردمی» حمایت کنند.
از سوی دیگر احمد الطیب، شیخ الازهر در گفتوگو با یک روزنامه چاپ مصر با بیان اینکه همه علمای الازهر و علمای اهل سنت با این اقدام مخالف هستند از علمای ایران خواسته این اثر سینمایی را تحریم کرده و در برابر عرضه آن بایستند. به گفته آنان آنچه از بدن پیامبر اسلام در این فیلم نمایش داده میشود و نیز پخش صدای وی از مشکلات این فیلم است.
مجید مجیدی پیش از این علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی را «مشوق» و «پرچمدار» اصلی ساخت فیلم خوانده بود و حضور وی را در پشت صحنه این فیلم «برکت» نامیده بود.
این نخستین بار نیست که حمایتهای دولتی شامل حال فیلمهای سینمایی خاص میگردد. پیشتر نیز مسعود دهنمکی و مجموعه سینمایی «اخراجیها» مشمول عنایات خاصه مقامات دولتهای نهم و دهم قرار گرفته بود.
هدیه «قاسم سلیمانی» به «مجید مجیدی» برای فیلم محمد رسول الله
محسن پیرهادی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران طی یادداشتی در رابطه با فیلم «محمد رسول الله (ص)» که در وبسایت نامه نیوز منتشر شده، خاطرهای از اکران ویژه فیلم مجیدی برای قاسم سلیمانی و حاشیههای آن روایت می کند. وی در بخشی از این یادداشت نوشته است:
اربعین سال گذشته خادمی زوار را بر عهده داشتم. هر لحظه که بین نجف تا کربلا کار زائران اربعین حسینی را سامان می دادیم، دلهرهای داشتم که امنیت این زائران چه میشود. اما هرگاه این نگرانی به ذهنام خطور میکرد همان لحظه زائری را می دیدم که عکسی از «حاج قاسم سلیمانی» بر کوله پشتی یا لباس خود الصاق کرده بود. همواره غبطه میخوردم و میخورم که چرا این توفیق را ندارم که در رکاب او برای عزت اسلام، مجاهدت کنم.
اربعین و آذرماه گذشت. اسفند شد و فصل اکرانهای خصوصی فیلم «محمد رسولالله» رسید؛ یک اکران در خاطرم جاودانه شد. «سردار قاسم سلیمانی»، خانواده عماد مغنیه از جمله فرزند کوچک ایشان، «مصطفی مغنیه» و افراد دیگری نیز از جریان مقاومت در اکران فیلم حضور داشتند. جملاتی را که شنیدهام، «نقل به مضمون» میکنم که آن سردار بزرگ پس از اکران فیلم در سالن وزارت ارشاد از جای برخاست و در کمال تواضع گفته بود: «سالها فکر میکردم کاری که دوستانم در حوزه جبهه نبرد انجام میدهند، جهاد اکبر است اما بعد از دیدن «محمد رسولالله»(ص) آقای مجیدی، دریافتم که «جهاداکبر» را ایشان در حوزه فرهنگ و هنر انجام می دهند.»
و جملات دیگر در وصف این کارگردان بزرگ ایرانی و فیلم ارزشمند «محمد رسولالله»(ص) بیان کردند و در پایان این اکران خاطره