بهائیان هند از نخست وزیرشان برای جلوگیری از آزار و ستم بر بهائیان در ایران كمك خواستند

imageبهائیان هند از نخست وزیرشان برای جلوگیری از آزار و ستم بر بهائیان در ایران بهائیان هند از نخست وزیرشان ( آقای) موُدی برای جلوگیری از آزار و ستم بر بهائیان در ایران طلب کمک مینمایندنوشته راهول وای شناوی(Rahul Vaishnavi)

 

ای ا ان اس“IANS” یکشنبه ۲۹ مارچ۵
دهلی نو، ۲۹ مارچ (“IANS” Indo – Asian News Service)
موافقت ایران فقط به دو ماده از ده ماده پشنهادی هیأت حقوق بشر سازمان ملل برای خاتمه دادن به آزار و ستمگری به بهانیان باعت بسیار تأسف است. جامعه بهائیان امیدوار است که نسخت وزیر هندوستان نارندا موُدی ( Narendra Modi) بتواند در امن و امان بودن ایشان در آن کشور آنان اقدامی نماید.

طبق گفته های شاتروقون جیونانی (Shatrughun Jiwnani)، مدیر معبد عظیم نیلوفری واقع در پایتخت هندوستان، ایران، کشوری است که در قرن نوزدهم دیانت بهائی در آن تأسیس یافته ولی با “حمایت قوای دولتی ستم و آزار به جامعه بهائی” مرتباً ادامه دارد.مجدداً شاتروقون جیونانی (Shatrughun Jiwnani) به IANS گفته که “(جناب) موُدی (Modi) به موجویت مذاهب مختلفه در هندوستان بخوبی آگاهی دارد و ما مرتباً با وزرات امور خارجه برای کم کردن ستم به جامعه بهائی ایران در تماس هستیم و خوشبختانه مسئولین این وزارتخانه بحرف ما گوش میدهند.”” در این مورد باید با تدبیر رفتار نموده و با آهستگی لازم قدم به قدم جلو رفت. مطمئناً روزی به اهداف خود خواهیم رسید زیرا به اصالت و ویژه گی های خوب انسان معتقدیم…. بسیار امیدواریم که موُدی نقشی اساسی در حمایت جامعه بهائی ایفا نماید.”بهائی دیانت یکتا پرستی است که به ریشه یگانگی روحانی بشریت اهمیت خاصی میدهند و (حضرت) بهاءالله بنیان گذار این دیانت درایران هستند.تعالیم و آموزه های دیانت بهائی نشان میدهد که فقط یک خدای یکتا وجود دارد که سرچشمه تمامی خلقت است و همین خداوند منبع فیاض تمامی ادیان عمده میباشند و نوع بشر هم همگی بطور مساوی خلق شده اند. بنظر میرسد که با طول گذشت زمان دیانت اسلام با این اصول و تعالیم سر سازش ندارد.

بهائیان بتدریج بعلت فرار از ستم و ظلمهای وارده از ایران خارج شدند. اولین فرد بهائی در سال ۸۴۴ ۱ میلادی به هندوستان آمد. تقریبا از پنج میلیون بهائی در دنیا حدود دو میلیون آنان هندی هستند که خارج از ایران پرجمعیت ترین کشور بهائیان میباشد.
معبد نیلوفری بلند آوازه بهائیان در جنوب دهلی از دیدنی هائی است که در میان جامعه هند قرار دارد و ساختمان شکیل آن شبیه گلی زیبا عامل جذب تعداد زیادی از گردشگران است.
بدون تمایز مذهبی و یا خصیصه های دیگر بشری این معبد بروی همگان باز است.
شاتروقون جیونانی (Shatrughun Jiwnani) احساس میکند که بعلت داشتن رابطه صمیمانه با ایران مسئولین امور در طهران به درخواست موُدی (Modi) گوش فرا دهند.
در تاریخ ۱۹ مارچ امسال (۲۸ اسفند ۱۳۹۳) کشور ایران دو پیشنهاد هیأت حقوق بشر سازمان ملل را قبول نموده . ایندو پیشنهاد عبارتند از خاتمه دادن به تبعیض علیه دختران و بانوان بهائی و هم چنین اجازه دهند که همگان بتوانند به بطور مساوی به کسب علم پرداخته و تحصیل نمایند و اقلیت های مذهبی برای انجام امور مذهبی خویش تحت هیچ محدودیت و فشاری نباشند.
ولی مسئولین دولت ایران هشت ماده از پیشنهادات ده ماده ای را در رابطه با بهائیان رد کردند.
شاتروقون جیونانی اشاره می کند که با توجه باینکه بهائیان بالاترین جمعیت را در میان اقلیت های مذهبی در ایران دارند، ستم و آزار بر بهائیان از زمان انقلاب سال 1979 میلادی اوج گرفت.
وی مجدداً اشاره مینماید که ” اگر تغییراتی اساسی در خط مشی دولت ایران انجام نگیرد وضعیت حقوق بشر در آن کشور بسیار ناخوشآیند است.”
با توجه به اینکه در طول چند سال گذشته حملاتی بطوری سازمان یافته افزایش یافته که شاتروقون جیونانی (Shatrughun Jiwnani) را ” متأسف” نموده.
وی مطمئن است که هر چه بیشتر پیکار عمومی برای اطلاع رسانی بخصوص درهندوستان انجام گیرد فشار بیشتری بر ایران وارد میآورد.
پیکارهای عمومی اطلاع رسانی امری است حیاتی. شاتروقون جیونانی (Shatrughun Jiwnani) مجدداً چنین اظهار داشت.
در نامه سرگشاده ای در ماه فوریه گذشته، بیش از چهل نفس برجسته و بارز در کشور هندوستان از جمله دادستان سابق هندوستان سُولی سهرابجی ((Soli Sorabjee، از دولت ایران خواسته اند که از ” قساوت” بر علیه بهائیان جلو گیری نماید.